به گزارش ایل مغان، قاسم محمدی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم با اشاره به ابلاغیه وزیر اقتصاد مبنی بر واگذاری این شرکت اظهار داشت: از هرگونه حسابرسی و حتی حسابکشی از این مجموعه بزرگ استقبال میکنیم و شایسته است انجام پذیرد از اینرو بستر لازم برای حسابرسیها توسط مدیران کشت و صنعت مهیا شده است.
رئیس هیئت مدیره شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان با تصریح به اینکه این شرکت باید بعنوان یک پدافند غیرعامل در تامین و حفاظت امنیت و اقتدار غذایی نه تنها ایران بلکه منطقه، در خانواده دولت بعنوان سهامدار کل و یا حداکثری در دایره حاکمیت باقی بماند و اینکه یک شفافیت بزرگ در کشت و صنعت حاکم است، افزود: برای عبور از هدف گذاریهای ۶۰۰ هزارتن تولید، در حال رکورد گذاری و گذر از ۷۰۰ هزار تن در سال هستیم.
محمدی خاطرنشان کرد: با تدوین نظام جامع که در سازمان برنامه و بودجه استارت زدیم؛ برای الگوی کشت مطلوب، افزایش ضریب مکانیزاسیون، صادرات محوری و تنظیم و تامین تکنولوژی های نوین و برون رفت از مدیریت سنتی ۵۰ ساله به مدیریت نوین دانش بنیان محور، گام های سترگی برداشتهایم.
وی با بیان اینکه شاید در حال حاضر مخالف واگذاری باشیم، افزود: این شرکت مگا نظام بهرهداری و غول پیکر تولیدی کشاورزی است و لازم به نظر میرسد در واگذاری آن بسیاری از جهات به دقت مورد بررسی قرار گرفته و هیچ مسئلهای باقی نماند.
رئیس هیئت مدیره کشت و صنعت مغان تصریح کرد: عمده مردم غیور و زحمتکش منطقه، معاش خود را از اینجا تامین مینمایند و پرسنل و کارکنان و سرمایهای اجتماعی ایران، استان و منطقه در آنجا پرورش و به تاروپود مدیریتی کشور تزریق میشوند، بنابراین لازم است دقت لازم در همه زمینه ها صورت پذیرد.
محمدی تصریح کرد: صراحتا عرض میکنم نباید عجله کرد و ضرورت دارد تئوری تکرار واگذاری به سمت نظریه عدم واگذاری و ضرورت ثبات و امنیت آن برویم که ما این نظریه دوم را در حال عملیاتی کردن با کار و اندیشه جهادی اثبات کرده و به آن عمق بخشیدهایم.
انتهای پیام/
- منبع خبر : تسنیم
Thursday, 10 October , 2024