به گزارش ایلِ مغان، خط تولید این طرح که توسط بخش خصوصی در پارسآباد راه اندازی شده است با استفاده بهینه از ضایعات و شاخه های هرس شده توسط دستگاه چیپر خُرد و به کود یا چیپس چوب تبدیل میشود.
روشن نصیری سرمایه گذار این طرح با بیان اینکه چیپس چوب فرآوری شده برای حفظ محیط زیست و تولید کود گیاهی ارگانیک و… کاربرد داشته، گفت: برای راهاندازی خط تولید چیبس چوب بیش از ۱۲ میلیارد ریال هزینه شده است.
وی با بیان اینکه هم اکنون تولید جیپس چوب با ۷ دستگاه چیپر در پارسآبادمغان شروع شده، افزود: با حمایت شرکت آرتا پان از تولید کنندگان، ضایعات و شاخه های درختان که زمانی سوزانده و باعث آلودگی محیط زیست میشد جلوگیری گردیده و اکنون به یک درآمد پایدار تبدیل شده است.
فرماندار پارسآباد در بازدید از اجرای طرح تولید چیپس چوب در باغات کشت و صنعت مغان، اظهار کرد: این یک اقدام ابتکاری و خلاقانه ای است که ضمن حفظ محیط زیست باعث ایجاد ارزش افزوده و رونق اقتصادی و اشتغال در منطقه می گردد.
جابر جهانبین از ظرفیت تولید سالانه ۴ هزار تن چیپس چوب در شهرستان پارس آباد خبر داد و گفت: این محصول در صنایع سلولزی، کاغذ سازی، نوپان و حتی تولید کود ارگانیک برای افزایش بهره وری باغات کاربرد داشته و حمایت و گسترش آن در برنامه شهرستان قرار خواهد گرفت.
گفتنی است، در سالهای گذشته کشاورزان مجبور به جمع آوری ضایعات و آتش زدن آنها میکردند که ضمن وارد کردن خسارت به باغات و مزارع همجوار باعث آلودگی هوا می شد.
انتهای پیام/
- نویسنده : مرتضی بری
Friday, 11 October , 2024