به گزارش فریاد ارس، دیگر برای مدرسه رفتن باید هفت خوان رستم را گذراند، در کنار گرانی قیمت لوازمالتحریر، لباس، کیف، کفش، گرانی عجیب و غریب رفت و آمد بچه مدرسهای هم حالا شده سوپر مشکل خانوادهها، و خانوادههایی که مادر در کنار پدر برای تامین معیشت زندگی هر روز صبح سرکار می روند کم نیستند و مجبور هستند حتما سرویس مدارس را داشته باشند.
خانوادههایی که اگر ۲ یا ۳ بچه محصل داشته باشند به نظر میرسد باید عطای سرکار رفتنشان را به لقایش ببخشند تا بچهها را به مدرسه برسانند، اما با این حساب بقیه مخارج برای رفتن به مدرسه چه میشود؟
خانواده ای که یک فرزند مدرسهای دارد، میگوید: مسیر منزل ما تا مدرسه پسرم ۳ کیلومتر هم نمی شود، سال گذشته ۲۵٠ هزار تومن پرداخت میکردم، الان باید ماهانه ۷٠٠ هزار تومان جدا از هزینههای جانبی بپردازم. مگر ما با حقوق کارمندی چقدر درآمد داریم که تمام پس اندازمان را صرف مدرسه و سرویس آن کنیم؟
متاسفانه این افزایش ها و عدم نظارت از سوی مسئولان باعث شده تا دودش به چشم والدین پارس آبادی که زیر بار کلی از هزینههای مدارس کمرشان خم شده برود و چه بسا که چارهای هم ندارند و مجبور میشوند که این هزینههای گزاف را پرداخت کنند.
ظاهراً سازمان تاکسیرانی در چارچوب بند ب ماده ۶ آییننامه اجرایی حملونقل دانشآموزان مدارس مصوب هیئت وزیران و ماده ۶ دستورالعمل اجرایی آئین نامه حملونقل دانشآموزی ابلاغی وزیر کشور مسئولیتی در این خصوص دارد و از سویی خانواده ها نیز انتظاراتی در این زمینه دارند که هزینه های سرویس مدارس که این روزها به دغدغه اصلی والدین پارس آبادی هم تبدیل شده، بر چه معیاری نسبت به سال گذشته افزایش حدود ۳ برابری داشته است.
انتهای پیام/
- نویسنده : مرتضی بری
Thursday, 3 October , 2024