رزمنده پارس آبادی با زدن به قلب بعثی ها ۳۰۰ متر بصورت سینه خیز تا خاکریز دشمن پیش روی کرده و یک دستگاه بولدوزر بعثی ها را از مقر آنها به خاکریز خودی بیاورد.

به گزارش فریاد ارس، پس از گذشت سال‌ها از دوران جوانی و جنگ هنوز هم صدایش پر از انرژی، امید و صلابت است، چنان جنگ را روایت می‌کند که احساس می‌کنی اکنون در جبهه حضور دارد، گاهی صدایش خش‌دار می‌شود و سکوت می‌کند، شاید دارد خاطرات آن دوران را در ذهنش مرور می‌کند.

نادر قهرمانی یکی از رزمندگان دوران دفاع مقدس شهرستان پارس آباد است که سال ۱۳۶۰ در جنگ تحمیلی عراق علیه کشورمان حضور داشت.

روایت این رزمنده پارس آبادی در گفتگو با پایگاه خبری  فریاد ارس را در ادامه می خوانید:

نادر قهرمانی که اکنون ۷٠ سال سن دارد و بازنشسته شرکت کشت و صنعت مغان است در ۲۳ سالگی در قالب جهاد سازندگی و ستاد پشتیبانی مناطق جنگی غرب به عنوان تعمیرکار ادوات سنگین به جبهه اعزام شد و در ۴ ماه و ۱۷ روز حضورش در سال ۱۳۶۰ در منطقه عملیاتی گیلان غرب رشادتهایی از خود برجای گذاشت که گفتن آن خالی از لطف نیست.

این رزمنده دوران دفاع مقدس هر باری که ستاد پشتیبانی مناطق جنگی گیلان غرب با مشکل خرابی ادوات سنگین مواجه می شد به یاری آنها شتافته و اقدام به تعمیر ماشین آلات سنگین مکانیکی می کرد و به نوعی آچار فرانسه رزمندگان ستاد پشتیبانی بود.

نادر قهرمانی فارغ از کار تعمیر ادوات پشتیبانی و شرکت در مناطق عملیاتی قصر شیرین و سرپل ذهاب یک اقدام شجاعانه در دفاع مقدس انجام داد که در نوع خود شاید کم نظیر باشد.

این رزمنده پارس آبادی می گوید: در منطقه عملیاتی سومار با زدن به قلب بعثی ها ۳۰۰ متر بصورت سینه خیز تا خاکریز دشمن پیش روی کرد و توانست یک دستگاه بولدوزر غول پیکر عراقی را از مقر آنها به خاکریز خودی بیاورد.

وی می گوید: به محض رسیدن به بولدرز که کنار خاکریز دشمن قرار داشت سویچ را روشن کرده و بصورت دنده عقب به خاکریز ایران آورده است.

قهرمانی ادمه می دهد: چند متری تا خاکریز ایران نمانده بود که تازه عراقی ها فهمیدند که بولدوزرشان به غنیمت گرفته می شود‌، اقدام به تیراندازی به سمت من کردند، اما دیگر کار از کار گذشته بود ضمن اینکه قرار دادن تیغه جلویی بولدوزر به عنوان سپر مانع از اصابت مستقیم تیرها شد و این بولدوزر بعثی ها را به غنیمت گرفتم.

هفته دفاع مقدس بهانه ای شد تا یادی کنیم از این رزمنده پارس آبادی که در گمنامی بسر می برد.

انتهای پیام/

  • نویسنده : مرتضی بری