حجتالاسلام علی اکبر باقری بنابی در گفتگو با خبرنگار ایل مغان درباره ترمیم جادههای روستاهای فیروز آباد، شهر اسلام آباد و جاده مغان و گلایهها و ناراحتی شهروندان پارسآباد اظهار کرد: متاسفانه این مناطق راههای مناسبی ندارند و مردم روستاها از این وضعیت به شدت رنج میبرند، این در حالی است که مسئولان میتوانند با برنامهریزی دقیق این مشکل را در زمان معین برطرف کنند.
وی با بیان اینکه مردم درباره کمکاری مسئولان برای توسعه راههای مواصلاتی روستایی به شدت گلایه دارند، گفت: برخی از راههای مواصلاتی سالها است که توسعه نیافته و این جادههای ناامن بلایی جان مردم شده است و شاهد مرگ و میر فراوان در این راهها هستیم، اگر بارندگی در این منطقه رخ دهد، مردم دچار گرفتاریهای چندین برابری میشوند، افزون بر خسارت به خودروهای شخصی به جان مردم هم آسیب جدی وارد میشود.
امام جمعه پارس آباد با بیان اینکه روند ساخت و ساز و توسعه راههای روستایی هرگز قابل قبول نیست، تأکید کرد: هر یک از مسئولان که در این زمینه کوتاهی کنند، در خسارتهای احتمالی چه به خودروها و چه به جان مردم، آنها شریک هستند و باید پاسخگو باشند، این حق الناس است و مسئولان وظیفه دارند برای حل این مشکلات اقدام جدی داشته باشند و تعلل در این زمینه پذیرفتنی نیست.
باقری به برخی طرحهای در حال اجرا و توسعه راههای روستایی اشاره کرد و افزود: متأسفانه حتی زمانی که شاهد اجرای طرحی هستیم، این اقدامات به صورت کندی انجام میگیرد و سبب گرفتاری چندین برابری مردم میشود، این درحالی است که مسئولان وقتی به دنبال طرح توسعه و بهسازی راهها هستند، باید راههای جایگزین بهتری برای مردم فراهم کنند تا در رفت و آمد دچار مشکلات عدیده نشوند، اما شاهد هستیم که مردم در این راهها آسیبهای جدی را میبینند و راه جایگزین مناسب برای آنها وجود ندارد و مجبور هستند تا از راههای انحرافی و پرخطر استفاده کنند.
وی با بیان اینکه پارس آباد از شهرهای مرزی ایران اسلامی به شمار میآید، بیان کرد: در منطقه مرزی مغان شامل شهرستانهای پارس آباد، بیله سوار و اصلاندوز در شمال اردبیل که به انبار غله استان معروف است، شهروندان مشکلات و مسائلی دارند که دولتمردان باید برای تامین جادههای ارتباطی این منطقه توجه ویژهای داشته باشند، یکی از پیشنهادها در این زمینه افزون بر تعریض جادهها، راهاندازی پروازهای هوایی به این منطقه است.
امام جمعه پارس آباد همچنین بر راهاندازی خط هوایی جدید در فرودگاه پارس آباد تأکید کرد و از مسئولان خواست هماهنگیهای لازم برای اخذ موافقت اصولی برای راهاندازی این خط هوایی جدید انجام دهند.
باقری ادامه داد: این منطقه قبل از اردبیل دارای پرواز هوایی بوده و مردم از آن استفاده می کردند، اما متاسفانه پروازهای این فرودگاه تعطیل شده و مردم بسیار در رنج هستند.
وی تأکید کرد: فرودگاه پارس آباد در توسعه و رونق اقتصادی و گردشگری استان نقش بسزایی دارد و با توسعه و تجهیز این فرودگاهها دیگر پروازها کنسل نمیشود و از سوی دیگر آمار کشتار و تلفات جاده ای هم کاهش چشمگیری خواهد یافت.
امام جمعه پارس آباد با اشاره به اینکه فرودگاه پارس آباد متاسفانه پروازهای دقیق ندارند، افزود: مسئولان در این زمینه قول می دهند، اما به درستی به آن عمل نمی کنند.
باقری ادامه داد: جاده های پارس آبادمغان بسیار خطرناک است، جمعیت ۳۰۰ هزار نفری این شهر از نبود امکانات در رنج هستند این در حالی است که این شهر مرکز اقتصادی استان به شمار می آید و مردم آن از اقشار زحمت کش هستند.
وی تصریح کرد: زندگی در مرز هم جهاد در راه خداست و ما هم در خط مرزی قرار داریم، این حضور، برای مرز امنیت آفرین است، باید نظام و مسئولان همه حمایتهای لازم را داشته باشند و پروازهای فرودگاهی را راه اندازی کنند، زیر جان مردم در خطر است. حداقل چند پرواز باید در هفته در این منطقه برگزار شود تا شاهد کاهش تلفات جانی باشیم.
انتهای پیام/
- منبع خبر : سراج ۲۴
Monday, 14 October , 2024