به گزارش فریاد ارس، برخی از مدیرنماهای بومی که این روزها از طریق رسانه های استیجاری و با پیگیری و ریش گرو گذاشتن های برخی از چهره های سیاسی برای انتصاب آنها هزینه می شود و در طول سالهای متمادی هیچ خاصیتی برای منطقه نداشتند این روزها شب و روز در تکاپو هستند تا به هر طریق ممکن حتی با تهمت و افترا و متوسل شدن به رسانه های استیجاری جلوی یک انتصاب که چه بسا تاثیر و وجود آنها در توسعه زیر ساخت های استان و توسعه متوازن شهرستانهای استان ممکن است بدون هزینه دادن دو چندان باشد را بگیرند.
عده ای از مدیر نماها در استان که منافع چندین ساله خود را در خطر می بینند و هیچ اعتقادی به توسعه متوازن استان ندارند طبیعی است که هرگز نمی پسندند که یک غیربومی سکان دار مسئولیتی در استان باشد. در واقع تصورشان این است که با وجود مدیر غیر بومی القاب و عناوین حبابونه خود را از دست خواهند داد.
سینه چاکان مدیرنماهای بومی، تعهد و تخصص، دانش، تجربه، بینش صحیح و توانایی برنامه ریزی درست را برای مدیریت صحیح و کارآمد کافی نمی دانند وهمچنان اولویت انتخابشان برای مدیران، بومی بودن است.
البته که در شرایط برابر و در صورتی که دو مدیر بومی و غیر بومی هر دو از توانایی مدیریتی و مهارت و تخصص یکسان برخوردار باشند، اولویت با مدیر بومی است و در این مساله جای تردید نیست. استان اردبیل بویژه شهرستانهای استان برای حرکت در مسیر توسعه و پیشرفت، نیاز به مدیران توانمند و اثرگذار دارد. بنابراین اگر می خواهیم حرکت در مسیر توسعه ی شهرستانهای استان را با شتاب بیشتری طی کنیم باید قید مرزها را بزنیم و محل تولد و جغرافیای زیست مدیرمتخصص، کارآمد و شایسته برایمان ملاک نباشد.مدیر شایسته و کارآمد، فارغ از اینکه اهل کجاست و زادگاهش چه منطقه ای است، براساس وجدان کاری و وظیفه شناسی که دارد کفایت و کارآمدی خود را نشان خواهد داد. بنابراین اگر رشد و پیشرفت و توسعه ی متوازن استان برایمان مهم است، انتخاب مدیران شایسته را مبنای انتصاب بدانیم و برهمین اساس هم عمل کنیم.
للیکن تنها تکیه بر بومی بودن مدیر بدون توجه به اصل شایستهسالاری و لزوم شایستهگزینی، امری غلط است که بارها در همین استان تجربهی تلخ آن را از سر گذراندهایم موضوع اصلی در انتخاب یک مدیر باید برخورداری او از ویژگیهای لازم یک مدیر موفق و برنامههای او، متناسب با اقتضائات بومی باشد. از اینرو این مهم نیست که یک مدیر اهل کدام استان یا شهر باشد، مهم این است که استان یا شهر و یا سیستم تحت مدیریت خود را چقدر میشناسد و شیوههای مدیریت او تا چه حد متناسب با نیازها، اولویتها، ارزشها و فرهنگ آن استان یا شهرستان باشد بنابر این با شناختی که از اهالی شهرستانهای مغان و مشگین شهر سراغ داربم جملگی بر مدیر توانمند و اثرگذار غیر بومی که نگاه به توسعه متوازن شهرستانها و نه فقط مرکز استان داشته باشد، اعتقاد و ایمانراسخ دارند و مورد پسندشان هست.
انتهای پیام/
Monday, 9 December , 2024